[音乐心情] Fortnight

五彩结同心

海洋之心

这家伙很懒,什么都没有留下......

评分

回复 使用道具

千山小沙弥
开卷有益 管理勋章 版主勋章 海洋之心 蝴蝶精灵 花漫千山 江湖之上 音画同行 雪花精灵 猪事顺利 心若葡提 樱果相依 菜源滚滚 小荷裳
啊呀,公子襄来分享歌了,赶紧来听听。
确实有点懒哦,代码没有,音乐心情没有,歌词也没有。
回复 使用道具

五彩结同心

海洋之心
拈花小和尚 发表于 2024-4-22 11:02
啊呀,公子襄来分享歌了,赶紧来听听。
确实有点懒哦,代码没有,音乐心情没有,歌词也没有。 ...

小师傅新好,主打就是懒呀,手机发帖的
回复 使用道具

千山小沙弥
开卷有益 管理勋章 版主勋章 海洋之心 蝴蝶精灵 花漫千山 江湖之上 音画同行 雪花精灵 猪事顺利 心若葡提 樱果相依 菜源滚滚 小荷裳
公子襄 发表于 2024-4-22 11:07
小师傅新好,主打就是懒呀,手机发帖的

这是不是你在千山的第一个主题帖啊?活动之外的。
回复 使用道具

六国朝令制

海洋之心 花漫千山 江湖之上 中秋月圆 欢度国庆 桃气满满 闲花落
哈哈,终于找到个比我还省事的
其实你可知,总想你旧名字
回复 使用道具

五彩结同心

海洋之心
拈花小和尚 发表于 2024-4-22 11:16
这是不是你在千山的第一个主题帖啊?活动之外的。

是呀,第一次伐发帖,请多多关照
回复 使用道具

千山小沙弥
公子襄 发表于 2024-4-22 12:05
是呀,第一次伐发帖,请多多关照

到家了,来听歌。慵懒的调调,是我的菜。
回复 使用道具

千山小沙弥
I was supposed to be sent away, but they forgot to come and get me
我本应被送走 但他们忘了来接我
I was a functioning alcoholic till nobody noticed my new aesthetic
我曾一如既往 嗜酒如命 直到无人在意我的全新美学
All of this to say, I hope you're okay, but you're the reason
我说这一切 只为你一切安好 但你是原因所在
And no one here's to blame, but what about your quiet treason?
没有人应受责备 但你无声的背叛 或许不同

And for a fortnight there, we were forever
你我曾共度两星期 那时你我如同永恒
Run into you sometimes, ask about the weather
有时碰见你 会问到天气如何
Now you're in my backyard, turned into good neighbors
如今你在我家后院 早已化身为我的好邻里
Your wife waters flowers
你的妻子总会浇花
I wanna kill her
可我想让她下地狱

All my mornings are Mondays stuck in an endless February
与我而言 每日清晨 都如周一陷入无穷二月之中 异常难熬
I took the miracle move-on drug, the effects were temporary
我服下奇迹“释怀之药” 可药效太短

And I love you, it's ruining my life
而我爱你 尽管这正毁掉我的生活
I love you, it's ruining my life
(我爱你 这正摧毁我的人生)
I touched you for only a fortnight
我只不过与你接触两周
I touched you
(我触碰了你)
But I touched you
但我触碰了你

And for a fortnight there, we were forever
你我曾共度两星期 那时你我如同永恒
Run into you sometimes, ask about the weather
有时碰见你 会问到天气如何
Now you're in my backyard, turned into good neighbors
如今你在我家后院 早已化身为我的好邻里
Your wife waters flowers
你的妻子总会浇花
I wanna kill her
可我想让她下地狱

And for a fortnight there, we were together
两周时间里 你我曾形影不离
Run into you sometimes, comment on my sweater
有时偶遇你 还会给我织的毛衣提建议
Now you're at the mailbox, turned into good neighbors
可如今你在邮箱前 化身为我的好邻里
My husband is cheating
我的丈夫正背后偷腥
I wanna kill him
我想让他下地狱

I love you, it's ruining my life
而我爱你 尽管这正毁掉我的生活
(我爱你 这正毁了我的人生)
I touched you for only a fortnight
我只不过与你接触两周
(我触碰了你)
但我触碰了你

我爱你尽管这正毁掉我的生活
(我爱你 这正毁了我的人生)
我只不过与你接触两周
(我触碰了你)
但我触碰了你

Thought of calling ya, but you won't pick up
想起曾经打给你 但你未曾接听
Another fortnight lost in America
迷失在美国 又度过两周时间
Move to Florida, buy the car you want
前往佛罗里达 买下你想要的车
But it won't start up till you touch, touch, touch me
但在你触碰前 它不会启动 直到你触碰我

Thought of calling ya, but you won't pick up
想起曾经打给你 但你未曾接听
Another fortnight lost in America
迷失在美国 又度过两周时间
Move to Florida, buy the car you want
前往佛罗里达 买下你想要的车
But it won't start up till I touch, touch, touch you
但在我触碰前 它不会启动 直到我触摸你

评分

回复 使用道具

千山小沙弥
我爱你尽管这正毁掉我的生活

唔唔,这歌词是一部电影啊。
回复 使用道具

五彩结同心

海洋之心
七七 发表于 2024-4-22 11:21
哈哈,终于找到个比我还省事的

简单的听听歌
回复 使用道具